To boost your energy and your immune system
Ingredients:
Α. Oriental Tabouleh
- 1 cup couscous
- 4 tablespoons safflower oil
- 1 green pepper, chopped in small cubes
- 2 tomatoes, chopped into small cubes
- 4 small green onions, finely sliced
- 1 Iceberg lettuce, finely chopped
- Fresh mint, finely chopped
- Fresh parsley, finely chopped
- 4 tablespoons lemon juice
- Sea salt, pepper to taste.
- 1 medium cucumber, finely sliced
- 1 medium onion, finely sliced
- 1 teaspoon sea salt
- 3 tablespoons lemon juice
- 1 pinch of Cayenne pepper
- 2 tablespoons Tahini
- 1 tablespoon sesame oil
Α.
- Put a cup of water in a medium-sized saucepan, add one teaspoon of salt, and bring to a boil.
- Add the couscous and remove the pan immediately from the heat.
- Stir once and allow the couscous to absorb all the water.
- Add the safflower oil to the couscous and transfer to a salad bowl.
- Add the rest of the ingredients to couscous and mix together.
- Put the cucumber and onion slices in a bowl.
- Sprinkle over the salt and mix well.
- Add the lemon juice, Cayenne pepper, tahini and sesame oil.
- Mix again, and serve with tabouleh.
Anti-aging benefits: Safflower oil is low in saturated fats and very high in unsaturated fats making it a healthy choice for the heart and cardiovascular system. It is a good source of omega-6 fatty acids, which also help to the body to burn fat instead of storing it. The high content of vitamin E in safflower oil makes it an antioxidant-rich food that cleanses the body of free radicals. Green pepper contains a large number of vitamin C, and a variety of trace elements, and vitamin K. Tomatoes. Onions. Iceberg Lettuce is rich in vitamin A, good for the vision and the skin. Mint. Parsley. Lemon. Cucumber.Tahini. Cayenne pepper. Sesame oil.
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Pour booster votre énergie et votre système immunitaire
Ingrédients:
Α. Taboulé oriental
- 1 tasse de couscous
- 4 cuillers à soupe d’huile de carthame
- 1 poivron vert, coupés en petits cubes
- 2 tomates, coupées en petits cubes
- 4 petits oignons verts, finement émincé
- 1 laitue Iceberg, finement hachée
- menthe fraîche, finement hachée
- persil frais, finement haché
- 4 cuillers à soupe de jus de citron
- Sel marin, poivre selon goût.
Β. Concombre coréen
- 1 concombre moyen en fines tranches
- 1 oignon moyen finement émincé
- 1 cuiller à café de sel marin
- 3 cuillers à soupe de jus de citron
- 1 pincée de piment de Cayenne
- 2 cuillers à soupe de Tahini
- 1 cuiller à soupe d’huile de sésame
Α.
- Mettez une tasse d’eau dans une casserole de taille moyenne, avec une cuiller à café de sel, et portez à ébullition.
- Ajoutez le couscous et retirez immédiatement la casserole du feu.
- Remuez une fois, et laissez le couscous absorber toute l’eau.
- Ajoutez l’huile de carthame et transvasez dans un saladier.
- Ajoutez le reste des ingrédients au couscous et mélangez.
- Mettez les tranches de concombre et d’oignon dans un saladier.
- Saupoudrez les de sel et mélangez bien.
- Ajoutez le jus de citron, le piment de Cayenne, le tahini et l’huile de sésame.
- Mélangez bien et servez avec le taboulé.
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