Energy on your breakfast toasts
Ingredients: (for 2 small jars)
- Put the dried Goji berries in a saucepan and add water.
- Let them rehydrate for a few minutes.
- Then, add the sugar.
- Bring to a boil and cook for 7 minutes
- Once the jam cooled you can store it in jars.
de l’énergie sur vos tartines du petit-déjeuner
Ingrédients : (pour 2 petits pots)
- 120 g de baies de Goji séchées
- 18 cl d’eau
- 14o g de sucre à confiture
- Mettez les baies de Goji séchées dans une casserole et ajoutez l’eau.
- Laissez-les se réhydrater pendant quelques minutes.
- Puis, ajoutez le sucre.
- Portez à ébullition et laissez cuire 7 minutes.
- Une fois la confiture refroidie vous pouvez la conserver dans des bocaux.
Gogi berries are used a lot in Chinese teas and cooking such as soups for their antioxidant therapies. I have never thought to make a jam or spread out of it. Very interesting.
Hi Bam! The taste is pleasant enough and it’s a good way to get the daily dose of antioxydants! Thank you for your comment! Kind regards.