fruit at breakfast gives you energy for the day
Ingredients: (serves 4)
- 3 kiwis
- 2 pink grapefruits
- 1 cup muesli with honey and oatmeal
- 3 yogurts
- some mint leaves for garnishing
- Peel the kiwis, cut into quarters lengthwise, then cut the quarters into thin strips. Keep a few slices for garnish.
- Cut the grapefruit flesh
- In 4 large glasses, alternate layers of grapefruit, yoghurt, muesli and kiwi.
- Finish with a few slices of kiwi, and decorate with mint leaves.
Featured anti-aging ingredient: Kiwi contains bromelain, an enzyme able to reduce inflammation, control excessive immune reactions, and relieve allergies. Indeed, recent research has shown that inflammation is the root cause of all degenerative diseases including cardiovascular problems, arthritis, Alzheimer’s and Parkinson’s disease and senility. Thanks to its richness in vitamin C, A and E, it is a champion against free radicals. Its regular use prevents the effects of age on the cells. According to a study conducted at the University of Oslo, eat two to three kiwifruit a day prevents heart attacks, making the blood more fluid. Another study in this great university has demonstrated the effects of kiwi against cancer. By protecting the DNA kiwi limits its degeneration, and may even prevent it.
des fruits au petit déjeuner c’est du tonus pour la journée
Ingrédients : (pour 4 personnes)
- 3 kiwis
- 2 pamplemousses roses
- 1 tasse de muesli au miel et aux flocons d’avoine
- 3 yaourts
- quelques feuilles de menthe pour décorer
- Pelez les kiwis, coupez les en quatre dans le sens de la longueur, puis détaillez les quartiers en lamelles fines. Gardez quelques lamelles pour décorer.
- Détaillez la chair des pamplemousses.
- Dans quatre grands verres, alternez les couches de pamplemousse, de yaourt, de muesli, et de kiwi.
- Terminez par quelques lamelles de kiwi, et décorez de feuilles de menthe.
Aliment vedette anti-âge : le kiwi contient de la bromélaïne, enzyme qui peut réduire l’inflammation, contrôler les réactions immunitaires excessives qui la provoquent, et soulager les allergies. En effet, les recherches récentes ont montré que les inflammations constituent la cause profonde de toutes les maladies dégénératives dont les problèmes cardiovasculaires, l’arthrite, les maladies d’Alzheimer et Parkinson et la sénilité. Sa richesse en vitamine C, A et E, en fait un champion contre les radicaux libres. Sa consommation régulière prévient les effets de l’âge sur les cellules. Selon une étude menée à l’Université d’Oslo, manger deux à trois kiwis par jour prévient les crises cardiaques, en rendant le sang plus fluide. Une autre étude au sein de cette grande université a démontré les effets du kiwi contre le cancer. En protégeant l’ ADN le kiwi en limite la dégénérescence, et peut même l’empêcher.
My human is now drooling on the keyboard… 😉
Purrs
Drooling? !!!! really? LOL and Hugs 😀
[…] 4 kiwis […]