when the temperature drops below 0°C this delicious soup will warm your body and soul
Ingredients: (serves 6)
- 8 quail eggs
- 2 carrots
- 2 celery stalks
- 2 garlic cloves
- 1 bouquet garni (thyme, laurel, parsley)
- 1 sachet of beef broth Ariake (or 1 cube of beef bouillon)
- Tabasco
- 1 lemon
- salt (optional)
- Peel the carrots and celery, and cut all in pieces.
- Put them in a saucepan with 1,5 liter of water and the “bouquet garni”.
- Bring to a boil, then add the beef broth, and simmer on low heat for 20 minutes.
- Meanwhile, cook the quail eggs 4 minutes in boiling salted water.
- Shell the eggs, chop them and mix with the peeled and crushed garlic.
- Strain the broth and put it back to the pan with the Tabasco and lemon juice. Bring to a boil.
- Pour the broth in 6 bowls, and distribute in each of them the creamy egg mixture with garlic.
- Serve immediately.
Featured: the Quail Egg. This is just a reminder because I have already talked about this super food, as you can see by clicking on the link. In addition to the list of its many beneficial elements for health and rejuvenation, here is the list of the diseases it can treat. Of course the medical use requires to make cures, but to add them regularly in your dishes is a gesture that will do you feeling well, especially since it is a delicious food, delicate, and decorative. Quail eggs are best known for their power against allergies, but they can also heal: Impotence, bronchial asthma, allergic rhinitis, conjunctivitis, urticaria, cough, sinusitis, tonsillitis, eczema, ulcers, stress and physical fatigue, atherosclerosis, diabetes, high cholesterol, obesity, gout, high blood pressure, prevention of hair loss, osteoporosis, spasms, thyroid troubles. They may also prevent, alleviate or cure various diseases related to age.
lorsque la température descend sous 0°C cette soupe réchauffe votre corps et votre âme
Ingrédients : (pour 6 personnes)
- 8 oeufs de caille
- 2 carottes
- 2 branches de céleri
- 2 gousses d’ail
- bouquet garni (thym, laurier, persil)
- 1 sachet de bouillon de boeuf Ariake (ou 2 cubes)
- Tabasco
- 1 citron
- sel (facultatif)
- Epluchez les carottes, effilez le céleri, coupez le tout en morceaux.
- Mettez-les dans une casserole avec 1,5 litre d’eau et le bouquet garni.
- Portez à ébullition, puis ajoutez le bouillon et laissez frémir sur feu doux 20 minutes.
- Pendant ce temps, faites cuire les oeufs de caille 4 minutes à l’eau bouillante salée.
- Ecalez les oeufs, hachez-les puis mélangez-les avec l’ail pelé et écrasé.
- Filtrez le bouillon et remettez-le dans la casserole avec le Tabasco et le jus du citron. Portez à ébullition.
- Versez le bouillon dans 6 bols et répartissez dans chacun d’eux le mélange onctueux d’oeufs à l”ail.
- Servez immédiatement.
En vedette : l’ oeuf de caille. C’est juste un rappel car j’ai déjà parlé de ce super aliment, ainsi que vous pouvez le voir en cliquant sur le lien. A la liste des multiples éléments bénéfiques pour la santé et rajeunissants qui le composent, voici celle des maladies qu’il peut traiter. Bien sûr l’usage médical nécessite d’en faire des cures, mais en ajouter régulièrement dans vos plats est un geste qui vous fera du bien, d’autant plus que c’est un mets délicieux, raffiné et décoratif. Les oeufs de caille sont surtout connus pour leur pouvoir contre les allergies, mais ils peuvent aussi soigner : Impuissance sexuelle, asthme bronchique, rhinite allergique, conjonctivite, urticaire, toux, sinusite, amygdalite, eczéma, ulcère, stress et fatigue physique, athérosclérose, diabète, hypercholestérolémie, obésité, goutte, hypertension artérielle, prévention des chutes de cheveux, ostéoporose, spasmophilie, affections de la thyroïde. Ils peuvent aussi prévenir, soulager ou guérir plusieurs maladies liées à l’âge.
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